Konsthantverkscentrum medlemsförmån Quickbutik

Vår medlemsförmån hos Quickbutik

Att handla online har på kort tid blivit en del av vardagen och görs allt oftare från telefon eller läsplattor. Hemsida och webbutik integreras också i högre utsträckning i en och samma plattform. Nu har Konsthantverkscentrum tillsammans med Quickbutik tagit fram ett förmånligt erbjudande kring webbutik/hemsida för dig som medlem.

Quickbutik – Sveriges snabbast växande e-handelsplattform

Quickbutik kännetecknas av användarvänlighet med stort fokus på svensk kundsupport och är idag den snabbast växande e-handelsplattformen i Sverige med över 4000 aktiva webbutiker i de skandinaviska länderna. Genom samarbetet med Quickbutik vill vi bidra till att sänka tröskeln för dig som vill komma igång med egen online-försäljning.

Du kan välja mellan olika prisplaner där bindningstiden följer ditt val av betalningsvillkor: månadsfaktura, kvartalsfaktura eller årsfaktura. Inga övriga driftskostnader tillkommer. Alla priser anges exklusive moms.

Har du redan en webbutik på en annan e-handelsplattform och undrar om den går att flytta över till Quickbutik? Kontakta Quickbutiks support kostnadsfritt. Ange att du är medlem hos Konsthantverkscentrum.

Vad ingår i erbjudandet?

För att ta del av Konsthantverkscentrums medlemsförmån hos Quickbutik klickar du på knappen nedan.

Logo Quickbutik_3

130 dagars gratisperiod - istället för 14 dagar

Från det du registrerar din butik har du 130 avgiftsfria dagar oavsett val av prisplan.

Konsthantverkscentrums designtema

Vi har tagit fram ett eget designtema med exempelsida för att inspirera och underlätta för dig som vill kombinera hemsida och webbutik. Vårt tema visar ”Start-up” men finns tillgänglig i alla prisplaner. Quickbutiks övriga designteman är givetvis också tillgängliga för dig och ingår gratisperioden. En extra förmån är att funktionen ”Öppen källkod” (full designfrihet i HTML-kod) är tillgänglig i Start-up för vårt designtema, under hela provperioden.

Anpassad videohandledning

Som medlem har du tillgång till ett speciellt framtaget handledningsmaterial med utgångspunkt i vårt designtema. Du får stöd med grundlig genomgång av navigering i kontrollpanelen, om designmöjligheter samt hur du gör egna anpassningar, lägger in produkter och skapar anslutningar för webbutik.

Prioriterad kund som medlem i KHVC

Du har alltid tillgång till ordinarie telefonsupport på svenska. Som medlem i Konsthantverkscentrum är du dessutom prioriterad kund i supporten – du ska bara komma ihåg att uppge det, oavsett om du mejlar eller ringer. Som kund har du även tillgång till annat stöd som Quickbutik erbjuder, till exempel en chattfunktion via kontrollpanelen.

Webbinarium med Quickbutik

Quickbutik genomför varje år Start-ups och inspirationswebbinarier speciellt för dig som medlem i Konsthantverkcentrums.