Ansök om att arrangera en prohgrampunt under Sthlm Craft Week 2024

Ansök till Stockholm Craft Week 2024!

Den 5 mars öppnar möjligheten att ansöka till årets Stockholm Craft Week. Evenemanget går av stapeln 2–6 oktober och bjuder som vanligt på det bästa inom samtida konsthantverk. Vi ser fram emot din ansökan – deadline är 12 april!

Från och med den 5 mars kan du ansöka om att medverka i Stockholm Craft Week 2024 – vi hoppas att du är peppad att arrangera en programpunkt under Sveriges hetaste evenemang för samtida konsthantverk! Förra året  lockade vi över 21 000 besökare, från Sverige och ett tjugotal länder, till hundratals programpunkter runt om i huvudstaden.

Det kostar ingenting varken att ansöka eller delta och som medverkande aktör blir du en del av varumärket Stockholm Craft Week. Vi sköter marknadsföring och pressbearbetning och har hjälp av en professionell PR-byrå. Du får även ett skräddarsytt digitalt marknadsförings-kit att sprida i dina egna och dina medverkandes kanaler. Under de fem dagar som evenemanget pågår kommer det finnas många tillfällen till nätverkande och branschaktiviteter.

Kriterier för ansökan

  • Ska relatera till samtida konsthantverk.
  • Ska hålla hög innehållsmässig och konstnärlig kvalitet.
  • Ska ha geografiskt fokus på Stockholmsregionen.
  • Ska pågå minst två dagar
  • Det kostar inget ansöka till eller att medverka i Stockholm Craft Week. Din verksamhet står själv för eventuella omkostnader som den egna programpunkten innefattar.