Emma Hasselblad, Konsthantverkscentrum

Emma Hasselblad

Emma Hasselblad

Bli vår nya Artist-in-Office

Som medlem i Konsthantverkscentrum har du möjlighet att under en period bli Artist-in Office på vårt kontor på Bellmansgatan 5 i Stockholm. Erbjudandet riktar sig till dig som arbetar med ett projekt som på något sätt utvecklar konsthantverksfältet och kräver extra yta. Projektrummet som står tillförfogande är cirka 12 kvm stort och residensperioden varar 6 månader.

I september flyttade textilkonstnär Emma Hasselblad in som Artist-in-Office på kontoret i Stockholm. Under 2021 pågår även ett pilotprojekt med Artist-in-Office på vårt Göteborgskontor. Premiärgäst är Stina Edin, textilkonstnär med fokus på vävning.

Artist-in-Office våren 2022

Behöver du extra plats för ett specifikt projekt från och med februari 2022? I så fall är det hög tid att lämna en intresseanmälan för att få tillgång till ett arbetsrum om cirka 12 kvm, på Bellmansgatan 5, Stockholm. Ställ frågor eller lämna intresseanmälan genom att skicka ett mejl till vd Maj Sandell maj.sandell@konsthantverkscentrum.se. Deadline för intresseanmälan är 20 december 2021. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!