Coachningsprogrammet Konsthantverkscentrum, Kristina Skantze

Kristina Skantze

Kristina Skantze

Coachningsprogrammet 2022

Coachningsprogrammet är en förmån för medlemmar i Konsthantverkscentrum. Genom Open Call ansöks om att få vägledning av en erfaren kollega, en coach, för att på så sätt stärka sin yrkesroll som konsthantverkare. Det finns möjlighet att själv föreslå önskad coach och dessutom arvoderas bägge parter. I juni 2022 startade en andra omgång av Coachningsprogrammet, med deltagare och coacher från hela landet.

I andra omgången av Coachningsprogrammet deltog sex konsthantverkare med olika materialinriktning tillsammans med lika många coacher.  Programmet startade i juni 2022 och avslutades den 12 december  med gemensamma presentationer, lunch och mingel på Bio Aspen, i Stockholm.

"

Tack Konsthantverkscentrum och Torleif! Jag har verkligen hittat nya sätt att se på mitt arbete genom andra konstnärskap och andra ögon. /Stina Lord

Hur kan jag ansöka om att delta i Coachningsprogrammet?

Coachningsprogrammet har varit en eftertraktad medlemsförmån där medlemmar i Konsthantverkscentrum under en sexmånadersperiod, har fått vägledning av en mer erfaren kollega. Programmet har genomförs av Konsthantverkscentrum med stöd av Kulturrådet och utlystes till medlemmar via ett Open Call. För att ta del av förmåner som Coachningsprogrammet måste du först bli medlem.