porträttfoto av EvaZethreaus i sin keramikstudio Foto: SebastianWaldenby

Eva Zethreaus Foto: Sebastian Waldenby

Eva Zethreaus Foto: Sebastian Waldenby

Låt proffset dokumentera dina verk

Nu har våra medlemmar med verksamhet i Skåne chansen att ansöka om att få sin konstnärliga verksamhet dokumenterad av en professionell fotograf – helt kostnadsfritt. Låter det intressant? Bli medlem och anmäl ditt intresse senast den 20 februari!

I vår finns möjlighet för våra Skåne-medlemmar att ansöka om professionellt fotostöd av yrkesfotografen Sebastian Waldenby. Erbjudandet gäller dokumentation av din konstnärliga verksamhet i studion/verkstaden och ett begränsat antal bilder: ett studioporträtt och en handfull objektbilder. 

Via länken nedan kan du se fler exempel på Sebastian Waldenbys tidigare uppdrag för Konsthantverkscentrums medlemmar: https://www.sebastianwaldenby.com/konsthantverkscentrum#0

Ta del av våra förmåner!

För att kunna ansöka om fotostöd och ta del av våra andra förmåner, måste du först bli medlem i Konsthantverkscentrum. Om du har examen från en konstnärlig högskola med inriktning på konsthantverk kan du bli medlem på studs, annars söker du via invalsjury. Läs mer om det på sidan ”Bli medlem”.
 
OBS! Du som redan är medlem ansöker via formuläret i utlysningen som skickats med e-post. Utlysningen är även tillgänglig på vår webbsida i inloggat läge.

Läs mer

Bli medlem i Konsthantverkscentrum