Sebastian Waldenby

Sebastian Waldenby

Decemberglögg och 2 x konstnärssamtal

Onsdagen den 6 december 2023 bjöd vi på glöggmingel och två konstnärssamtal, i medlemsutställningen "A Strategy For a Changing World / A Strategy For Changing the World". Samtalen finns att se på vårt Instagram-konto.

Utställningen ”A Strategy For a Changing World / A Strategy For Changing the World” är kurerad av New York-galleristen Damon Crain som har bjudit in nio av Konsthantverkscentrums medlemmar att delta. Den 6 december bjöd vi in till att se utställningen under trevliga former, och dessutom ta del av konstnärssamtal med två av utställarna: Louise Bankander och Fanny Ollas. Konstnärssamtalen sändes även live, så om du inte hade möjlighet att närvara finns bägge konstnärssamtalen att se som reels på vårt Instagram-konto.

A Strategy For a Changing World • A Strategy For Changing the World

Höstens medlemsutställning öppnade den 5 oktober 2023 och är kurerad av Damon Crain som har bjudit in nio utövare inom olika materialfält att ställa ut på Konsthantverkscentrums huvudkontor. Damon Crain driver galleriet Culture Object i New York och var en av talarna vid konferensen Curating Craft. Utställare: Emma Hasselblad, Fanny Ollas, Nina Westman, Eva Davidsson, Olle Olls, Louise Bankander, Carsten Nilsson, Karolina K. Eriksson och Anna Olsson. Utställningen visas till och med 12 januari 2024.
 
Vill du läsa mer om utställningen? Följ länken här.

Läs mer

Instagram Reels @konsthantverkscentrum