Fotoproträtt av Gunnel Tjäder

Höstmingel och föreläsningar i Norrbotten

Linda Isaksson, Heta Hyttan

Höstmingel och föreläsningar i Norrbotten!

I oktober är du som medlem i Konsthantverkscentrum och varmt välkommen till två kostnadsfria föreläsningar i Piteå och Kiruna. Den 10 oktober kan du lyssna till Linda Isaksson som driver heta Hyttans Glasbruk, Piteå och den 11 oktober berättar Gunnel Tjäder, med hantverksbutiken Ateljénord, om sina erfarenheter av att driva konsthantverksbutik. Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg. O.s.a. senast 9 oktober!

Piteå • 10 oktober

Den 10 oktober har du möjlighet att ta del av en kostnadsfri föreläsning med glasblåsaren Linda Isaksson från Heta Hyttans glasbruk, i Piteå. Hon kommer bland annat berätta om hur hon hamnade där hon är idag och hur hon fått lönsamhet i verksamheten. Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg.

NÄR? Tisdag den 10 oktober kl 18.00
VAR? Heta Hyttan Glasbruk, Hampas gränd 14, Piteå.
HUR? Anmäl dig senast 9 oktober till Carolina Lämsä: carolina.lamsa@konsthantverkscentrum.se

Kiruna • 11 oktober

Den 11 oktober har du möjlighet att ta del av en kostnadsfri föreläsning med konsthantverkaren Gunnel Tjäder som är en av grundarna till hantverksbutiken Ateljénord i Kiruna. Hör henne berätta om sin verksamhet och ta del av hennes erfarenheter. Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg. 

NÄR? Onsdag den 11 oktober kl 18.30
VAR? Ateljénord, Torggatan 16 A, Kiruna.
HUR? Anmäl dig senast 9 oktober till Carolina Lämsä: carolina.lamsa@konsthantverkscentrum.se

Vill du ta del av fler av Konsthantverkscentrums förmåner?

Många av våra förmåner är speciellt för betalande medlemmar i Konsthantverkscentrum. Om du har examen från konstnärlig högskola kan du bli medlem på studs. Om du valt andra vägar in i yrkeslivet som Konsthantverkare eller slöjdare finns det möjlighet att två gånger per år ansöka via invalsjury. Höstens deadline är 18 oktober.
 
PS. i höst har vi tagit in extra kompetens för doudji och samisk slöjd.