Vernissage för medlemsutställning under Stockholm Craft Week 2023

Foto: Sebastian Waldenby

Medlemsutställning på Konsthantverkscentrum

För att visa upp den stora bredden av konstnärliga uttryck, material, hantverksskicklighet visas två gånger per år ett urval av våra medlemmars konsthantverk i en kuraterad utställning på huvudkontoret i Stockholm. Det finns även möjlighet att ställa ut på vårt kontor i centrala Göteborg.

A Strategy For a Changing World / A Strategy For Changing the World

Höstens utställning på Bellmansgatan 5, är kurerad av Damon Crain som har bjudit in nio medlemmar ur Konsthantverkscentrum. Crain driver galleriet Culture Object i New York och är en av talarna vid konferensen Curating Craft, som inleder Stockholm Craft Week 2023. Konsthantverkscentrum är stolta att få presentera de verk och de perspektiv som Crain lyfter fram genom utställningen. A Strategy For a Changing World / A Strategy For Changing the World pågår 5 oktober 2023 – 12 januari 2024.

Ställ ut på Konsthantverkscentrum!

Vill du ansöka till våra open calls för utställningar och residens? Ta del av kurser, utbildningar och få löpande information om externa utlysningar, gestaltningsuppdrag, jobb, stipendier med mera? Som medlem i Konsthantverkscentrum får du ta del av allt. Om du har examen från konstnärlig högskola med inriktning mot konsthantverk, kan du bli medlem på studs. Du som gått andra vägar till yrket kan två gånger per år ansöka om medlemskap via invalsjury.