verk av Anneli Tegelberg

Anneli Tegelberg Foto: Sanna Lindberg

Anneli Tegelberg Foto: Sanna Lindberg

Låt proffsfotografen ta dina bilder

Just nu erbjuder Konsthantverkscentrum professionellt fotostöd för medlemmar i Stockholm och angränsande län samt Västra Götaland och Värmland. Deadline för ansökan är 20 respektive 28 mars.

Nu utlyser vi ett erbjudande om att få fem objektbilder och ett studioporträtt fotograferat av en professionell fotograf – helt kostnadsfritt. Insatsen riktar sig till medlemmar i Konsthantverkscentrum, verksamma i  regionerna Västra Götaland och Värmland samt Stockholm med angränsande regioner. Fotografierna ska användas i portfolion på vår webbsida, men är också tillgängliga för medlemmar att använda i andra sammanhang där den konstnärliga praktiken presenteras.

Urvalsprocessen görs utifrån behov av stöd i presentationsteknik och dokumentation. Vi strävar också efter bredd i fråga om materialområden.

Ansök om Fotostöd för konsthantverkare

Nedan ser du exempel på foton från tidigare omgångar av fotostöd. Vill du ta del av fotostöd och andra fina förmåner? Ansök först om medlemskap i Sveriges enda renodlade yrkesorganisation för konsthantverkare.

Läs mer

Ta del av våra förmåner