Folk & Kultur 2023

Centrumbildningarna på Folk & Kultur

Den 8-11 februari går det kulturpolitiska konventet Folk & Kultur av stapeln i Munktellstaden, Eskilstuna. Konsthantverkscentrum medverkar tillsammans med sina systerorganisationer under paraplyet Centrumbildningarna. Kom gärna förbi på en fika eller boka tid med en representant för din centrumbildning.

Varmt välkommen till Centrumbildningarnas monter på det kulturpolitiska konventet Folk & Kultur 2023. Konventet går av stapeln , 8-11 februari och om du kikar förbi montern i bås nr 20 någon av dagarna mellan 14:00-15:30 bjuds du på fika. Boka gärna in möten med centrumbildningarnas olika representanter. Tider för när de olika centrumbildningarna garanterat finns på plats är listade nedan. Konsthantverkscentrum ses säkrast den 9 februari. Det finns också möjlighet att boka mötestider med enskilda centrumbildningar på andra tider – ta direktkontakt med den organisation du vill träffa!

Träffa representanter från Centrumbildningarna

  • 8/2 – Teatercentrum och Musikcentrum Riks
  • 9/2 – Konsthantverkscentrum, Danscentrum Sverige och Författarcentrum
  • 10/2 – Illustratörcentrum, Konstnärscentrum och Centrum för dramatik
  • 11/2 – Översättarcentrum och Centrum för dramatik

Vad är Centrumbildningarna?

Centrumbildningarna består av tretton ideella medlemsorganisationer som tillsammans samlar över 12 000 yrkesverksamma kulturskapare inom alla konstformer. Vi är länken mellan dig och Sveriges fria professionella kulturskapare och är Sveriges största och bredaste förmedlare av professionella kulturskapare och konstnärlig verksamhet. Centrumbildningarna har offentliga stöd för att främja och förmedla ett kulturutbud av hög kvalitet som bidrar till att uppfylla de nationella kulturpolitiska målen. Vi finns för att stärka det fria kulturlivet och dess utveckling genom nya projekt och samarbeten.