Möteslokal Konsthantverkscentrum

Låna möteslokal i Stockholm och Göteborg?

Som medlem eller konsthantverksorganisation finns möjlighet att låna någon av våra möteslokaler helt utan kostnad. Superbra om du och dina kollegor planerar en utställning, har årsmöte, jurybedömning eller något annat där det krävs lite mer utrymme och en kontorsmiljö.

Vår adress i Stockholm är Bellmansgatan 5 som ligger centralt på Södermalm, nära både Mariatorgets och Slussens tunnelbana. Plats för cirka 8 pers. I Göteborg ligger kontoret på Kastellgatan 21, även det mycket centralt beläget och med plats för cirka sex pers. Bägge kontor har bra internetuppkoppling och kopiator. På kontoret i Stockholm finns även en stor TV-skärm för digitala möten. 

Erbjudandet om att låna mötesrummet gäller framför allt när rummet inte används av oss på kontoret, lite då och då med andra ord. Vanligast är efter kontorstid. Några som med jämna mellanrum lånar mötesrummet i Stockholm är Konsthantverkarna, Nutida Svenskt Silver samt Kaolin. Vi vill gärna ha besök av fler medlemmar och organisationer, hör av dig!

Konsthantverksblioteket på Konsthantverkscentrum, Bellamnsgatan 5 i Stockholm

Mötesrummet /Konsthantverksbiblioteket

Vid intresse kontakta

I Stockholm
I Göteborg